Εταιρικό Προφίλ

ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. - Προϊόντα Δημόσιας Υγείας

Η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα το πληρέστερο κέντρο διανομής προϊόντων διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών υγειονομικής σημασίας στην Ελλάδα.
Στους φιλόξενους χώρους της εταιρείας συγκεντρώνονται τα περισσότερα από τα εγκεκριμένα εντομοκτόνα, τρωκτικοκτόνα, βιολογικά προϊόντα ολοκληρωμένης καταπολέμησης, απολυμαντικά, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές παγίδευσης ή απώθησης, οικολογικές παγίδες, μάσκες & στολές προστασίας, ψεκαστήρες, εκνεφωτήρες (foggers) και γενικά όλα τα εφόδια που απαιτούνται για τη σωστή διαχείριση υγιεινής του χώρου και του περιβάλλοντος.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάσεων που διαθέτει στα γραφεία της η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε., οι συνεργάτες της έχουν συχνά τη δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορα τεχνικά θέματα, νέα προϊόντα καθώς και για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Ιστορικό

Η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. ιδρύθηκε ως Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) το 1994, με σκοπό τη διαχείριση και αντιμετώπιση των επιβλαβών οργανισμών που προκαλούν προβλήματα στη Δημόσια Υγεία.
H συνεχής επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης γρήγορα την εξέλιξε από Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), το Σεπτέμβριο του 2009.

Στα χρόνια που πέρασαν, η παρουσία της στο χώρο της διανομής προϊόντων διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών ήταν πάντα ηγετική και στενά συνδεδεμένη με κάθε βήμα εξέλιξης.

Η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. θεωρείται πλέον σημείο αναφοράς, σε ότι έχει σχέση με τεχνογνωσία, νομοθεσία  και προϊόντα για τη σωστή αντιμετώπιση προβλημάτων Δημόσιας Υγείας.
Παρέχει κάθε πληροφορία για την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου διαχείρισης προβλημάτων από επιβλαβείς και επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία οργανισμούς, την ορθολογική χρήση των φαρμάκων και την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας σε χώρους τροφίμων (HACCP).

Η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. συνεργάζεται με τους εγκυρότερους Διεθνείς Οργανισμούς διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών, τις μεγαλύτερες χημικές εταιρείες, τις αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες καθώς και με Πανεπιστήμια.
Εταιρίες διεθνούς κύρους όπως BAYER, BASF, SYNGENTA, BELL, AGRISENSE, BELGAGRI, KILLGERM, PESTWEST, PELGAR, LODI, LIPHATECH, BERSON, ALCOCHEM, BRCSA, QUATRIS, SWINGTEC, BIOGENTS, ORMA, OSD, SCARECROW BIOACOUSTIC, SPRAY SYSTEMS κ.α. εμπιστεύονται την ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. για τη διανομή των προϊόντων τους.

Τα τελευταία χρόνια, η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. παράλληλα με την ηγετική θέση που κατέχει στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει σημαντική δραστηριότητα και σε άλλες γειτονικές χώρες.

Φιλοσοφία

Στην ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. πιστεύουμε ότι η άριστη γνώση και η σωστή ενημέρωση, οδηγούν σε μεγαλύτερο επαγγελματισμό, σε σωστή και ορθολογική χρήση των προϊόντων και σε υψηλότερη αποτελεσματικότητα.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία των εργαζομένων-εφαρμοστών, των καταναλωτών-πελατών, και φυσικά του περιβάλλοντος.

Στόχος μας η συνεχής προσφορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, και η παροχή αποτελεσματικών και ασφαλών λύσεων σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία.

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι και διαχρονικά δεσμευμένοι με την ανάπτυξη και διανομή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας για τη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών δημόσιας υγείας, τη σωστή εφαρμογή τους αλλά και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. 
Για το λόγο αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη στελέχωση της ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. με έμπειρο διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό. Η εταιρεία μας απασχολεί κυρίως εξειδικευμένους γεωπόνους σε όλα τα πεδία δραστηριότητάς της, τους οποίους και επιμορφώνει συνεχώς με όλα τα τελευταία δεδομένα της Επιστήμης.

Πιστοποιήσεις - Οικονομικά στοιχεία

Η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 : 2015

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2015

ΕΣΠΑ 2014-2020